Hypnose

Hvad er hypnose? 

Under hypnose arbejder jeg med den ubevidste (underbevidste) del af sindet. 
Den hypnotiske tilstand, som også benævnes trancetilstand, opnås gennem forskellige teknikker, der også kaldes tranceinduktioner. 
Det er simpelthen sproglige udsagn og/eller adfærds signaler, der bringer personen i en tilstand, der på en måde ligner søvn, men ikke er det (man kan se ting lige så intenst, som når man drømmer), og hvor personen samtidig udviser visse karakteristikker af den vågne tilstand, uden at man er vågen i almindelig forstand (man er klar over hvad der foregår i ens omgivelser, kan høre lyde, kan sige fra, etc.). 
Hypnose er ikke farlig, og den gammeldags forestilling om, at en person under hypnose er under hypnotisørens vilje, er og har altid været en myte, og har intet med den moderne hypnoterapi at gøre.

Trancetilstanden er ikke så mystisk, som mange måske tror. 
Mange mennesker kan spontant glide ind i en trancetilstand. 
En person vil være meget koncentreret under hypnose, så at vedkommende mister tid- og stedfornemmelsen (der er nogle, der kalder det "flow"). 
En hvilken som helst person der læser en meget spændende bog, kan fordybe sig så meget i fortællingen, at han/hun mister rum- og tidsfornemmelsen, og falder ind i en slags "dagdrøm", men kan, når som helst det er nødvendigt, afbryde denne tilstand og blive opmærksom på sine omgivelser.

Det kan sammenlignes med, at hvis du ikke ved om du kørte over for rødt eller grønt ved lysreguleringen.
 Alle disse og lignende oplevelser fra vores dagligdag, er erfaringer som kan sidestilles med den hypnotiske trance.
 
Desuden er al hypnose en form for selvhypnose, klienten skal tillade sig selv at blive hypnotiseret. 
Det er noget man selv vælger at gå ind i. 
Man kan ikke tvinges ind i det.
 
Enkelt og kort: Under hypnose anvendes der almindelige forekommende bevidsthedsprocesser og reaktioner, fælles for alle mennesker.
 
Under hypnose i dyb trance plejer to komplementære processer at finde sted: Klientens opmærksomhed ind ad bliver naturligt koncentreret samtidig med at intensiteten af det område, der fokuseres på, øges ganske dramatisk, men uden anstrengelser. 
Personen giver sin fulde opmærksomhed til ganske bestemte tanker og følelser vedrørende oplevelser, forhold, personer, etc., på sådan en måde, at vedkommende kan opleve dem lige så levende og intenst, som personen en gang oplevede dem, tidligere i sit liv. En form for "her og nu" oplevelse. 
Derfor kan man arbejde med disse følelsesmæssige forhold, på en hel anden måde end med almindelige psykoterapi. Og derfor kan resultater der opnås gennem hypnoterapi, til tider virke ganske dramatisk.  

Min uddannelse har jeg taget hos Jacob Strachotta

Hypnose og Hypnoterapi-behandlingerHvis du vil ændre noget i dit liv:

•    Flyveskræk
•    Tandlægeskræk
•    Edderkopper-fobi
•    Rygeafvænning
•    Højdeskræk
•    Ønske om en nem fødsel
•    Stammen
•    Stress
•    Søvnproblemer
•    Smerter
•    Sukkertrang
•    eller andet

Nye priser:
Første behandling, som varer ca. 1 – 1½ time koster 900,00 kr.
Anden og flere behandlinger, pr. time, koster 900,00 kr.

Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid eller udeblivelse, betales 60% af honoraret.