Tips til en bedre søvn

Søvnløshed er et stort problem i den vestlige verden

Mangel på søvn gør:

- at du har sværere ved at koncentrere dig om dit arbejde. Du bliver dårligere til at huske, og du er i det hele taget ikke på toppen. De fleste af os kender udmærket symptomerne på for lidt søvn. Alligevel giver vi ikke søvnen den fortjente respekt. Vi opfatter i høj grad søvn som et nødvendigt onde, der optager tid fra alle de vigtige ting i vores liv.

Hvad kan du selv gøre?

Drik ikke kaffe eller cola fra om eftermiddagen. Et glas vin til maden er ok. Gå hverken overmæt eller sulten i seng. Motioner mindst en halv time dagligt. Respekter dit indre ur. Gå i seng, og sov 7-8 timer. Gå i seng og stå op til faste tidspunkter. Slap af mindst en time, før du skal sove. Lad være med at diskutere problemer med din partner eller tænke på din dårlige økonomi. Sørg for at have et godt sovemiljø med en god seng og en behagelig temperatur. Lær dig afspændingsteknikker, så du kan hjælpe dig selv til at slappe af. Undgå så vidt muligt sovemedicin. Med alderen får man mindre dyb søvn, det er normal. Slap af og nyd at ligge i din seng.

Zoneterapi og akupunktur kan gøre underværker:

Kroppen slapper af. Du kommer af med affaldsstoffer. Kroppens immunforsvar bliver aktiveret. Du kommer i balance og sover godt.

Har du flere spørgsmål er du velkommen og høre mere.

Jeg ønsker dig en god nattesøvn...